Ο Αμερικανός επαγγελματίας πυγμάχος Terence Crawford μιλάει για το ματς Garcia με Spence.

Αναφέρει ότι στην αρχή έβλεπε το ματς ως 60/40 υπέρ του Spence παρ’ όλα αυτά τον τελευταίο καιρό δείχνει να αλλάζει γνώμη και να το βλέπει πια ως ανατροπή!! O  WBO walterweight πρωταθλητής με σκορ  37-0 και 28 KOs   λέει ότι γνωρίζει καλά τον Garcia  και πιστεύει ότι αντιδράει καλύτερα όταν “κολλάει την πλάτη του στον τοίχο” (δυσκολεύεται).

Σε συνέντευξη του αναφέρει:

Terence:  Πίστευα αρκετά στο 60/40 υπέρ του Spence μα όσο περισσότερο το σκέφτομαι στο μυαλό μου  και σκέφτομαι τον Garcia που ξέρω, όταν αυτός βρίσκεται σε δύσκολη θέση και του δίνεται το κίνητρο να αποδείξει στον κόσμο ποιος είναι τότε η περίσταση τον αναγκάζει να ανέβει.

Ένας ακόμη λόγος που φοβάται τον Spence είναι ότι πέρυσι είχε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μα απ’ την άλλη φέρνει ως παράδειγμα τον Shawn Porter που ενώ ήταν πολύ σκληρός, πέρυσι έχασε από τον Spence! Ίσως να έπρεπε ο Terence να αναφέρει ότι ο  Garcia είναι αρκετά δύσκολος παίχτης απ’ την αρχή και να μιλήσει για ένα ματς 50/50.

Δείτε τον αγώνα του Spence με τον Porter:

Αυτοί είναι οι σχολιασμοί του Terence για την ώρα σε σχέση με το ματς του Σαββάτου. Οι απόψεις διίστανται γι’ αυτόν τον αγώνα που όλοι περιμένουμε να δούμε..

Θα κρατήσει ο Garcia τον τίτλο του αήττητου;; Θα καταφέρει ο Spence να ξεφύγει από την τελευταία ήττα από τον Loma;;