Στη Θήβα χτύπησε την Κυριακή η «καρδιά» του Kickboxing. Το Pagratis Club με τη βοήθεια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας διοργάνωσε το διασυλλογικό πρωτάθλημα Glorius ΙΙΙ.

Σε μήνυμά του στο Facebook ο Μανώλης Σταματέλος, επικεφαλής της σχολής δήλωσε άκρως ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν σε αυτό.

«Η διοργάνωση “GLORIOUS III” μια συνεργασία του συλλόγου μας Pagratis Club και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Pagratis Club Arena στην Θήβα.
Ένας χώρος 1100 τ.μ. γεμάτος από κόσμο, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον χωρίς καθυστερήσεις μεταξύ των αγώνων και με απόλυτη τάξη και ασφάλεια στον χώρο που αγωνίστηκαν οι αθλητές.
Πραγματοποιήθηκαν 100 αγώνες με απόλυτη ροή και χωρίς καμία καθυστέρηση , ξεκινώντας στις 11:00 π.μ. και με λήξη στις 15:30 και αυτό χάρη στην σωστή προετοιμασία και οργάνωση που κάναμε, την Security Μέγας Αλέξανδρος και φυσικά χάρη στην άψογη δουλειά των διαιτητών της Ομοσπονδίας μας , τους Διεθνής Διαιτητές Φιλιππόπουλο Διονύση, Θεοδωρακάκο Θοδωρή, Κανάκη Θωμαής, και τους Διαιτητές Μαλλά Γεώργιο, Γεωργόπουλο Σταύρο, Καραμπίκα Κυριακή, και Ζαχαρίου Χρήστο.
Να ευχαριστήσω θερμά την Ομοσπονδία μας Π.Ο.Κ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Κύριο Τριανταφύλλου Μιχάλη που μας έδωσε την Άδεια των αγώνων και που είναι πάντα δίπλα μας, Την Περιφέρεια Βοιωτίας και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Κυρία Παπαθωμά Φανή για την αμέριστη βοήθεια της .Να ευχαριστήσουμε θερμά έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο, την Προϊσταμένη τμήματος Πολιτισμού – Αθλητισμού Κυρία Ζαμπάκου Κωνσταντίνα που χάρη σε εκείνη οφείλουμε αυτή την τεράστια συνεργασία με την περιφέρεια και για το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της για τα αθλητικά γεγονότα στην Πόλη μας Θήβα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Ο.Δ.Ι.Κ Θήβας για την απίστευτη βοήθεια τους στις πρώτες βοήθειες των αθλητών μας και για το τεράστιο ενδιαφέρον τους.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας, Την “FORCE1” για τον υπέροχο και ποιοτικό αθλητικό εξοπλισμό, τον Καναρής Μιχάλης κατασκευές Αλουμινίου-Σιδήρου, το “Motel Cafe Bar” Την “Μέγας Αλέξανδρος Security” που διατηρούσε την Τάξη καθ’όλη την διάρκεια, την εταιρία “ADpro” την Εταιρία του Τέγου Γιώργου- φωτισμός -ήχος μουσική εκδηλώσεων.
Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές , που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα με τους συλλόγους τους Τον κύριο Αθανασόπουλο Κώστα, Καραδήμα Αντώνη, Σκούρα Ξενοφών, Θεολόγη Γεώργιο,Αγραφιώτη Γεώργιο,Καράγκο Αθανάσιο, Κιοπεκτζίδη Μπάμπη,Πανταζή Παναγιώτη, Ζαρμακούπη Νικόλαο και Σταύρο, Παπανικολάου Βασίλη.
Τέλος να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν όλοι με το απόλυτο «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» που επικρατούσε σε όλη την διάρκεια των αγώνων καθώς και σε όλους τους γονείς φίλους , φιλάθλους που ήταν κοντά μας», έγραψε…