Ο Floyd MayWeather Jr έπαιξε σε μια βραδιά επίδειξης, χωρίς νικητή, για οκτώ γύρους με τον Logan Paul, τον διάσημο youtuber (2αγώνες- 0νίκες,1ισσοπαλία), στο στάδιο Hard Rock στο Μαϊάμι. Η τεράστια διαφορά κιλών φάνηκε κατά την διάρκεια του ματς, με τον Logan να καταφέρνει να επιβιώνει και να κρατάει τις αποστάσεις από τον αήττητο Αμερικανό επαγγελματία πυγμάχο MayWeather (50 – 0, 27 KOs).

Ο Logan Paul σίγουρα κατάφερε να αποφύγει τον τραυματισμό αλλά και το δικαίωμα να λέει πως δεν κατάφερε ο MayWeather να τον συντρίψει. Δεδομένων των κανόνων της έκθεσης, δεν υπήρχαν διαιτητές, κριτές, σκορ και νικητές. Στο ματς βέβαια φάνηκε πως ο Logan Paul δεν είχε πολύ καλή φυσική κατάσταση, αφού συνεχώς οι εκφράσεις αλλά και το κόκκινο του προσώπου του, τον πρόδιδαν!

Παρατηρήσαμε στον αγώνα πως ο MayWeather πήγαινε με την πρώτη ταχύτητα και σπανίως ανέβαζε στην δεύτερη. Αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως ο MayWeather το έκανε εσκεμμένα ώστε να μπορέσει το ματς να ολοκληρώσει τους οκτώ γύρους του. Μετά από αυτόν τον αγώνα με τον Logan Paul ο MayWeather δήλωσε πως ίσως να αντιμετωπίσει αμέσως μετά τον αδερφό του και εξίσου διάσημο Youtuber Lake Paul.

Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με εκείνον, μιας και μιλάμε για έναν παίχτη με απρόσμενα χτυπήματα, σίγουρα όχι τόσο τεχνικά αλλά ισχυρά. Θα πρέπει ο MayWeather να ανησυχεί για έναν αγώνα με τον Jake Paul;

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα Highlights της βραδιάς.