Με την προφορά των 50 εκατομυρρίων δολαρίων ο Jake Paul ελπίζει σε μια θετική απάντηση για το ματς από τον μαχητή του mma Conor MacGregor. Φαίνεται πως ο Αμερικανός 23χρονος πυγμάχος (2-0, 2KOs) θέλει να εμπλουτίσει την καριέρα του (;;) ή μάλλον την αναγνωσιμότητά του στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων βάζοντας στόχο έναν αγώνα με τον McGregor.

Αν και δεν διακρίνεται για την υψηλή τεχνική του, (και αυτός είναι ο λόγος που έχει funs και αρκετούς haters) ο Jake Paul με μόλις 2 αγώνες και 2 ΚΟs στην επαγγελματική του καριέρα έχει αποδειχτεί καταστροφικός heavy puncher. Βέβαια ο χρόνος θα δείξει τι θα ακολουθήσει για τον Αμερικανό αφού η αλήθεια είναι πως δεν έχει ανταγωνιστεί ακόμα μεγάλα ονόματα και στημένους καλά επαγγελματίες πυγμάχους!

Μέχρι στιγμής ο McGregor δεν έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρόκληση αυτή. Αν και στην αρχή μας έδειχνε ένα προφίλ νεοπλουτισμού ο Notorious μετά τη γέννηση του μικρού του γιού φαίνεται να έχει ηρεμίσει πνευματικά και να έχει στραφεί περισσότερο στις αξίες της οικογένειας και του εαυτού του ειδικότερα.

Ο αδερφός του, Logan Paul (o-1) επίσης Youtuber, έχει ήδη κλεισμένο αγώνα με τον Floyd Mayweather (50-0) στις 20 Φεβρουαρίου. Αυτό που χαρακτηρίζει και τα δυο αδέρφια είναι η τάση τους για δημοσιότητα και επίδειξη πλούτου σε σχέση με την αφοσίωσή τους στην πυγμαχία που θεωρητικά αυτός είναι και ο αρχικός στόχος.

Δείτε highlights από τον Logan Paul:

Έχουν πιστεύετε οι διάσημες προσωπικότητες του διαδικτύου χώρο στα ρινγκ;; Είναι άραγε οι Youtubers που κράτησαν την πυγμαχία στην κορυφή σε μια περίοδο πτώσης, όπως υποστήριξε και ο Mike Tyson ή μήπως είναι αυτοί που καταρρακώνουν το άθλημα και του δίνουν μια πιο επιφανειακή όψη κάνοντάς το περισσότερο show απ’ ότι fight;;

Ο Conor McGregor τι έχει να πει για όλα αυτά; Εμείς τον έχουμε συνηθίσει ανοιχτό σε όποια πρόκληση. Μα ο νέος και έμπειρος πια Conor έχει λόγο να κοιτάξει έναν τέτοιο αντίπαλο; Τι έχει να κερδίσει και τι να αποδείξει στο κοινό του;;