Η Ana Znaor είναι μόλις 17 ετών ,κατάγεται από την Κροατία και ασχολείται με το kick boxing πολλά χρόνια. Οι διακρίσεις της είναι αξιοζήλευτες από πολλούς αθλητές μιας και έχει καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τους κόπους και τις θυσίες που κάνει κάθε αθλητής με την ελπίδα να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να διακριθεί .

Οι τίτλοι που έχει κερδίσει είναι αρκετοί και όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ,που περήφανα η ίδια έχει αναρτήσει στο  FACEBOOK, η συλλογή της από μετάλλια και Κύπελλα δύσκολα αφήνει κάποιον αδιάφορο και μπορεί να γεμίσει ένα ολόκληρο δωμάτιο με αυτά. Για την ακρίβεια η 17χρονη Ana είναι 6 φορές Πρωταθλήτρια Κόσμου ,5 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, 26 φορές νικήτρια Παγκοσμίου Κυπέλλου και έχει κερδίσει επίσης αρκετά βραβεία όπως αυτό της καλύτερης αθλήτριας της δεκατίας το 2007 στο νησί Krk της Κροατίας και της καλύτερης αθλήτριας της πόλης Rijeka to 2013. Τέλος είναι 6 φορές νικήτρια του Croatian Goverment award για τις συνολικές της επιτυχίες στο άθλημα.

Σίγουρα μιλάμε για ένα πλούσιο βιογραφικό και για μια νεαρή αθλήτρια του kick boxing που ξέρει να πετυχαίνει τους στόχους της.