Το ντοκιμαντέρ «Klitschko», με την συγκλονιστική ιστορία των διάσημων αδελφών-πρωταθλητών της επαγγελματικής πυγμαχίας, των Βιτάλι και Βλαντίμιρ Κλίτσκο, θα συναρπάσει, όχι μόνο τους φίλους του μποξ… 

Το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε στο τέλος του 2011 είναι πραγματικά  εκπληκτικό!. Ασχολείται με τα δύο αδέλφια σχεδόν από την αρχή της ζωή τους, χωρίς ωραιοποιήσεις, δείχνοντας τα πάντα που τους αφορούν, ακολουθεί τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα, δείχνει χωρίς μελοδραματισμούς τις δυσκολίες της ζωής τους και αναπτύσσει με εξαιρετική ευαισθησία την μεταξύ τους σχέση. Ο Γερμανός σκηνοθέτης δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει αλλά σε έλκει στο δημιούργημά του χάρη στην ισορροπημένη αντιμετώπιση και όχι στο γεγονός ότι τα δύο αδέλφια από την Ουκρανία είναι ήδη μύθος. 

Για τους Klitschko, ακόμα και ο πολύς Lennox Lewis δηλώνει πως «αν θέλουμε να μάθουμε ποιος είναι ο κορυφαίος μποξέρ ever πρέπει να βάλουμε τα δύο αδέλφια να παλέψουν για τον τίτλο». Κάτι που σύμφωνα με τους ίδιους δεν επρόκειτο να συμβεί ποτέ. Άλλωστε, ορκίστηκαν στην μητέρα τους ότι ποτέ δεν πρόκειται να τεθούν αντιμέτωποι στο ρινγκ… όπως και έγινε και ας είχαν προτάσεις με τεράστια ποσά στα χέρια τους!