Με επίσημη ανακοίνωση του UFC, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Michel Pereira με τον Kalinn “Khaos the Ox Fighter” Williams στο UFCVegas 17. Με την επίσημη σελίδα του UFC να χαρακτηρίζει αυτόν τον αγώνα ως απρόβλεπτο, μιλάμε για δυο παρόμοιους στα σωματικά χαρακτηριστικά αθλητές.

Ο Βραζιλιάνος Michel “demolidor” όπως λένε στα πορτογαλικά ή αλλιώς “κατεδαφιστής” είναι ένας ιδιαίτερος και απρόβλεπτός παίχτης που δε φοβάται να ρισκάρει και να δοκιμάσει μέσα στο ματς. Αυτός είναι και ο λόγο όπου ο 27χρονος αθλητής του UFC είναι αρκετά υποσχόμενος και σίγουρα χαρίζει αρκετό θέαμα με το ρίσκο και την “τρέλα” του!

Από την άλλη μεριά ο Αμερικανός Kalinn είναι ο 26χρονος mmaer με ρεκόρ 11-1.  Αν και υστερεί στην ποικιλία και την γκάμα χτυπημάτων του Βραζιλιάνου αντίπαλου του (λιγότερο θέαμα) το ρεφάρει με την μαχητικότητα του. Είναι ένας αθλητής που βασίζεται αρκετά στο box και pressαρει αρκετά τους αντιπάλους του με δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι.

Το παιχνίδι τους αναπόφευκτα θα είναι απρόβλεπτο και θεαματικό, έχοντας έναν “τρελαμένο” Βραζιλιάνο και έναν ασταμάτητο Αμερικανό μαχητή!!