Λίγες μέρες έμειναν για τον μεξικανικό εμφύλιο μεταξύ του Julio Cesar Chavez Jr. και του Canelo Alvarez που θα διεξαχθεί στο MGM Casino του Las Vegas το Σάββατο 6 Μαΐου. Σε δηλώσεις του ο Chavez Jr δήλωσε πώς έχει το μέγεθος το ταλέντο και την δύναμη να κερδίσει με νοκ άουτ τον μεγάλο του αντίπαλο.

Ο γιος του θρυλικού Julio Cesar Chavez βλέπει αυτόν τον αγώνα σαν την τελευταία ευκαιρία να εκτοξεύσει την καριέρα του.  Συγκεκριμένα ο Τσάβες δήλωσε: “Νομίζω πως μπορώ να τον βγάλω νοκ άουτ..! Είμαι ογκώδης πυγμάχος και έχω αγωνιστεί στην light heavyweight κατηγορία. Μία κατηγορία όπου ένα χτυπημα μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού. Αν καταφέρω και προσγειώσε το δεξί μου χέρι, θα τον βγάλω νοκ άουτ..!”

O αγώνας όμως δεν είναι σημαντικός μόνο για τον Chavez Jr. αλλά και για τον Canelo ο όποιος δεν έχει αντιμετωπίσει πρωτοκλασάτο πυγμάχο από την τελευταία του αμφισβητούμενη νίκη απέναντι στον κουβανό Erislandy Lara το 2014.

Εν αναμονή λοιπόν να δούμε αν ο Julio Cesar Chavez Jr. δικαίωσει το προσωνύμιο του “La leyenda continua” – ο θρύλος συνεχίζεται.