Η στιγμή της επιστροφής του στα ρινγκ έφτασε. Ο Νίκος Χύσεν έχοντας ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Ολλανδό, Dwayne Panka. Στο topranknews.gr μετέφερε τις τελευταίες του σκέψεις πριν τον αγώνα του…

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά, χωρίς τραυματισμούς και γενικότερα απρόσμενα πράγματα καταφέραμε και ρυθμίσαμε το κομμάτι των κιλών», ανέφερε –αρχικά- ο αθλητής των Fighters Athanasopoulos και συνέχισε:

«Τώρα έχουμε επικεντρωθεί στον τρόπο παιχνιδιού του και προσπαθούμε τώρα να δούμε το πώς θα το ρυθμίσουμε… Θεωρώ ότι εάν πιάσω απόδοση καλή και είμαι ο εαυτός μου τότε είμαστε καλά».

Αντίπαλός του είναι ο Ολλανδός, Panka της σχολής του Andre Manaart.

«Προέρχεται από Ολλανδία, έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο και νοοτροπία παιχνιδιού με την οποία είμαι εξοικιωμένος. Δεν είναι ιδιαίτερα κινητικοί. Είναι επιθετικοί όμως», σχολιάζει ο Νίκος Χύσεν ο οποίος υπόσχεται ότι θα τα δώσει όλα στον αυριανό του αγώνα και παραδέχεται ότι ανυπομονεί…

«Ευχαριστώ τους Fighters Athanasopoulos για την βοήθεια. Περιμένω πώς και πώς να βγάλω αυτά τα πράγματα που δούλεψα στο ρινγκ».