Το 40ο επεισόδιο του GLORY διεξήχθει το Σάββατο 29 Απριλίου στο FORUM COPENHAGEN στην Κοπεγχάγη της Δανίας με την Middleweight 85kg κατηγορία να παίρνει φωτιά! Ο Simon Marcus από τον Καναδά διεκδίκησε τη ζώνη από τον Ολλανδό πρωταθλητή της Middleweight 85kg κατηγορίας, Jason Wilnis, o Τυνήσιος Yousri Belgaroui βρέθηκε να αντιμετωπίζει τον Κροάτη Agron PreteniI και ο Βραζιλιάνος Alex Pereira τον Σουηδό Burim Rama στην 4άδα για το δρόμο προς τη διεκδίκηση της ζώνης της ίδιας κατηγορίας.

HEADLINE EVENT

Jason Wilnis (Netherlands) VS Simon Marcus (Canada) για τη ζώνη της Middleweight 85kg κατηγορίας, νικητής με πλειοψηφική απόφαση πρωταθλητής στέφθηκε ο Simon Marcus.

TOURNAMENT FINAL

Yousri Belgaroui (Tunisia) VS Alex Pereira (Brazil) στον τελικό της 4άδας της Middleweight 85kg κατηγορίας, νικητής με ομόφωνη απόφαση ο Yousri Belgaroui.

CO HEADLINE EVENT

Niclas Larsen (Denmark) VS Yodkhunpon Sitmonchai (Thailand) στην Lightweight 70kg κατηγορία, νικητής με ομόφωνη απόφαση ο Niclas Larsen.

 

SEMI FINAL

Alex Pereira (Brazil) VS Burim Rama (Sweden) στον ημιτελικό της 4άδας της Middleweight 85kg κατηγορίας, νικητής με TKO (3 knockdowns) ο Alex Pereira.

SEMI FINAL

Yousri Belgaroui (Tunisia) VS Agron Preteni (Croatia) στον άλλο ημιτελικό της 4άδας της Middleweight 85kg κατηγορίας, νικητής με ομόφωνη απόφαση ο Yousri Belgaroui.

GLORY Superfight Series

SUPERFIGHT

Richard Abraham (United States) VS Jamie Bates (England) για την Welterweight 77kg κατηγορία, νικητής με ομόφωνη απόφαση ο Jamie Bates.

SUPERFIGHT

Mohammed El-Mir (Denmark) VS Simon Santana (Norway) για την Lightweight 70kg κατηγορία, νικητής με ομόφωνη απόφαση ο Mohammed El-Mir.

SUPERFIGHT

Freddy Kemayo (France) VS Imad Hadar (Morocco) για την Light Heavyweight 95kg κατηγορία, νικητής με ΤΚΟ ο Freddy Kemayo.

SUPERFIGHT

Josh Jauncey (Canada) VS Antonio Gomez (Spain) για την Lightweight 70 kg, νικητής με TKO (διακοπή απ’ το γιατρό) ο Josh Jauncey.

SUPERFIGHT

Yuhang Xie (China)  VS Chris Mauceri (United States) για την Featherweight 66kg κατηγορία, νικητής με ομόφωνη απόφαση ο Yuhang Xie.