Στην συνέντευξη τύπου με Canelo και Smith για τον αυριανό αγώνα, 19 Δεκεμβρίου 2020, στο Σαν Αντόνιο στο  Τέξας.

“Ναι, μου αρέσει το ρίσκο!! Πάρτε αυτόν τον αγώνα ως ένα μεγάλο ρίσκο..” είπε ο Canelo Alvarez στη τελευταία του επίσημη συνέντευξη.

“Έχω παλέψει με τον τοπ επαγγελματία πυγμάχο και τους καλύτερους στα 76 κιλά και όχι μόνο, οπότε για μένα αυτό είναι μια πρόκληση που θα δεχτώ όπως πάντα, γιατί όπως είπα μου αρέσει να ρισκάρω”. “Μου αρέσουν οι προκλήσεις γιατί έτσι θα συνεχίσω να γράφω ιστορία..”.

Δείτε παρακάτω στο video την συνέντευξη τύπου με Canelo Alvarez και Callum Smith:

“Βέβαια και γνωρίζω πως ο αντίπαλός μου είναι αρκετά ψηλός (1.91). Γνωρίζω επίσης τις εξαιρετικές πυγμαχικές δεξιότητές του, κάτι που τον κάνει όντως επικίνδυνο, όμως εγώ με την εμπειρία μου και το υψηλό επίπεδο που έχω στο μποξ είμαι απόλυτα έτοιμος γι’ αυτό και θα συνεχίσω να γράφω ιστορία. Ακόμα και αν χρειαστεί να παίρνω το ρίσκο, γι’ αυτό είμαι εδώ!.” συνέχισε στην συνέντευξή του ο Canelo.

Να θυμίσουμε πως ο Μεξικανός επαγγελματίας μποξέρ (53-1, 36KOs) είναι παγκόσμιος πρωταθλητής σε τέσσερις κατηγορίες κιλών ο οποίος έχει μόνο μια ήττα σε ένα αήττητο βιογραφικό από τον Floyd MayWeather (50-0, 27KOs) στις 14 Σεπτεμβρίου του 2013.

Δείτε τον αγώνα του Floyd MayWeather με τον Canelo:

Ο Callum Smith βέβαια πιστεύει πως είναι η ώρα να τελειώσει τον Alvarez με ένα δυνατό KO!! Στην συνέντευξή του αναφέρει:

“Είμαι πάντα έτοιμος και είμαι αρκετά σκληρός όταν θέλω να χτυπήσω κάποιον και αυτό είναι ακριβώς αυτό που θέλω να κάνω. Πρέπει να αντιμετωπίσω τον Canelo Alvarez όπως κάθε άλλο μαχητή. Πιστεύω πως αν βγω μπροστά και κερδίσω στην αρχή στα σημεία δεν θα με αδικήσουν οι κριτές. Σε κάθε αγώνα που μπαίνω ακολουθώ μια τακτική και αν τα καταφέρω να την πραγματοποιήσω και να πάω τον αγώνα εκεί που θέλω, είμαι σίγουρα πολύ καλός στο να αποτελειώσω ένα ματς. Μπορώ να χτυπήσω οποιονδήποτε στον κόσμο. Όσο τα χρόνια περνάνε καταλαβαίνω πως δεν μπορώ να κυνηγάω το ΚΟ, η τεχνικοτακτική μου πάντα με βοηθούσε. Είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής και πιστεύω πως μπορώ να νικήσω τον οποιονδήποτε.”.

Δείτε ένα ωραίο αναγνωριστικό βίντεο των δυο αυτών αθλητών που ανέβηκε πριν από λίγες ώρες: