Στις 2 Ιανουαρίου ο χώρος της πυγμαχίας αναμένει τον αγώνα των νεαρών Garcia και Gampbell.

Ο Αμερικανός Ryan “the flush” Garcia αήττητος ακόμα στα 22 του χρόνια (17 ΚΟs) με δυνατά χτυπήματα και αρκετά υψηλή τεχνική για την ηλικία του έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα στο επαγγελματικό Box και φαίνεται να είναι διατεθειμένος να κρατήσει το απόλυτο σκόρ του ακόμη και απέναντι στον Luke Gampbell!

Δείτε highlights του Garcia από τα 18 του έτη και έπειτα με Κ0s:

Ο 33χρονος Lyke Campbell από την άλλη με 3 ματς μόλις περισσότερα από τον Garcia έχει ήδη 3 ήττες με την τελευταία ήττα του να είναι αυτή με τον Vasyl Lomachenko τον Αύγουστο του 2019. Δεν υπάρχει καμία άλλη αγωνιστική δραστηριότητα του Lyke από τότε και μάλλον πάνω στην πεσμένη ψυχολογία και αποχή του αυτή θα πατήσει το καλό “μανατζεριλίκι” του golden boy Garcia ώστε να συνοδεύσει το όνομά του άλλη μια “εύκολη” νίκη.

 

Ρίξε μια ματιά ακόμη στον αγώνα του Loma με τον Luke το 2019:

Θα παίξει καθοριστικό ρόλο απ’ ότι βλέπουμε το μανατζάρισμα του νεαρού Garcia για να κρατήσει την πρωτιά. Θα πρέπει να μείνει on fire και πανέτοιμος να “σπρώξει” την κατάλληλη στιγμή, όποιον παίχτη κορυφής παραπατήσει από το βάθρο της πρωτιάς…! Μια λάθος στρατηγική που πλήρωσε ο Loma ανεβαίνοντας κατηγορία και παίζοντας με έναν παίχτη σε λάθος στιγμή τουλάχιστον.

Σίγουρα θα δούμε πολύ σύντομα αν ο αήττητος μικρός πάρει την ζώνη του WBC από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Campbell!!