Ο αγώνας της χρονιάς αναγνωρίστηκε και επίσημα στο περιοδικό Fighters Only (περίοδος Ιαν 2019 με Ιούλ 2020) η μάχη στο οκτάγωνο της Weili Zhang με την Joanna Jedrzejczyk! Η 33χρονη Πολωνή mmaer Joanna έχασε στις 7 Μαρτίου του 2020 στο UFC 248 στο Vegas από την 31χρονη Κινέζα Zhang Weili.

Σε έναν αγώνα φωτιά που κέρδισε τις εντυπώσεις όλων με συνεχής χτυπήματα και full fight σε όλους τους γύρους. Οι δυο κοπέλες έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στο οκτάγωνο απολαμβάνοντας το πιο θερμό χειροκρότημα των mma funs! Όλοι μιλούσαν για το ματς εκείνης της βραδιάς που κατάφερε να “ξυπνήσει” τους θεατές από τον απρόσμενο “ύπνο” με το τραγικό main match των Adesanya και Romero!

Δες παρακάτω το τραγικό ματς των Adesanya και Romero που  ξενέρωσε τους funs:

Πριν από 16 ώρες πρώτη η Joanna ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια ανάρτηση του περιοδικού αφού ευχαρίστησε την αντίπαλό της και τον κόσμο λέγοντας τα εξής:

“Η τιμή του να είσαι ένας από τους καλύτερους..! Σας ευχαριστώ όλους για τον τίτλο Fight of the Year στο Fighters Only περιοδικό. Δεν έχω πει ακόμα την τελευταία μου λέξη και θα συμβούν πολλά περισσότερα. Τιμή μου να μοιράζομαι το οκτάγωνο με την καλύτερη αθλήτρια Weili. Πάντοτε απολαμβάνω τους δύσκολους αγώνες και τις προετοιμασίες αλλά και όλο το σόου πριν καν μπω στο οκτάγωνο. Να θυμάστε να κάνετε πάντα μεγάλα όνειρα και να τα κυνηγάτε!”

Η Zhang Weili μετά από την ανακοίνωση της αντιπάλου της απάντησε τα εξής:

“Έγιναν πολλές σπουδαίες μάχες τον περασμένο χρόνο και είμαι πολύ  χαρούμενη που όλοι απόλαυσαν τον αγώνα που κάναμε εγώ και η Joanna. Είναι μια πραγματική δασκάλα για μένα και έχει ένα αξιοθαύμαστο μαχητικό πνεύμα! Συγχαρητήρια σε σένα JJ, ήταν τιμή μου να μοιραστώ το οκτάγωνο καθώς και το βραβείο μαζί σου.. Η ελπίδα μου είναι ότι ο κόσμος θα θεραπευτεί και θα μπορέσω να δοκιμάσω τον εαυτό μου και με άλλες μαχήτριες στο οκτάγωνο αρκετές φορές μέσα στον χρόνο. Είναι σημαντικό για μένα να αναγνωρίσω την ομάδα των ανθρώπων που με βοηθούν να είμαι ότι καλύτερο μπορώ να γίνω (αναγράφονται οι προπονητές, χορηγοί οπαδοί) Εύχομαι η χρονιά που έρχεται να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους!!”

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας ήταν αρκετά κοντινός και πως όλοι οι οπαδοί του mma και των δυο μαχητριών θέλουν ένα rematch για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό του αγώνα:

Ένας ακόμη λόγος που ο αγώνας αυτός πήρε τεράστια έκταση ήταν και ο σοβαρός τραυματισμός της Joanna, με ένα τεράστιο οίδημα στο κεφάλι!

Παρά τον τραυματισμό της αρκετά νωρίς στο ματς η Joanna δεν εγκατέλειψε ούτε τον αγώνα, ούτε επηρεάστηκε ο χαρακτηριστικός επιθετικός της χαρακτήρας!

Δείτε highlights του αγώνα της χρονιάς: