Τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι μια ενδεικτική περίοδος για τον Canelo Alvarez (53-1, 36 KOs) μιας και σκοπεύει να δει πως θ’ ανταποκριθεί το σώμα του τα επόμενα χρόνια με σκοπό να μπει σε σύνταξη και να αφήσει τον ενεργό του ρόλο ως “σχεδόν” αήττητος στην επαγγελματική πυγμαχία (ήττα από Mayweather το 2013). Στα 35 μόλις του χρόνια λέει ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής τεσσάρων κατηγοριών πως θα κρεμάσει τα γάντια του επειδή θέλει να επικεντρωθεί στις επιχειρήσεις και το γκόλφ.

Μέχρι τότε ο Canelo (30 ετών) έχει σε λιγότερο από 2 εβδομάδες (19 Δεκέμβρη) ένα δυνατό ματς με τον Βρετανό Callum Smith (27-0, 19 KOs) ο οποίος φαίνεται να είναι εκτός από αήττητος και ένας αρκετά ποιοτικός αντίπαλος. Ο Smith θεωρείτε από τους περισσότερους funs του μποξ, ως η μεγαλύτερη πρόκληση του στην καριέρα του σε αυτή τη κατηγορία κιλών!

Θα πρέπει να συμπεριλάβουμε στη κουβέντα για Canelo-Smith, τον αγώνα του Canelo με τον Fielding το 2018 που τελείωσε τον 3ο γύρο (2:38) με ΤΚΟ υπέρ του Canelo. Ο Smith παρ’ όλα αυτά κατάφερε να βγάλει τον Βρετανό πυγμάχο με ΤΚΟ από τον 1ο μόλις γύρο (2:45) το 2015. Φαίνεται να έκανε καλύτερη δουλεία ο Smith σε σχέση με τον Canelo και όντας αήττητος μέχρι και σήμερα ανάβει τα αίματα των  funs της πυγμαχίας που περιμένουν να δουν το ματς!!

Δείτε τον αγώνα του Canelo με τον Rocky Fielding: (highlights)

Δείτε τον αγώνα του Callum Smith με τον Rocky Fielding: (highlights)