Το topranknews μίλησε με τον Πέτρο Αθανασίου μετά την νίκη του στο Komodo 2 επί του Παναγιώτη Μπούση σε ένα δυνατό παιχνίδι.

Λίγα λόγια για την προετοιμασία σου. Είχες πολλές ακυρώσεις…σε δυσκόλεψε αυτό;

Η προετοιμασία κύλισε καλά παρά ένα τραυματισμό. Κατάφερα να τον ξεπεράσω και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Όσο για το θέμα αντιπάλου δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ και ευτυχώς τελευταία στιγμή βρέθηκε αντίπαλος!

Πιο δυνατή στιγμή του αγώνα και τί θυμάσαι πιο έντονα

Σε κάθε γύρο υπήρχε και μια δυνατή στιγμή! Αυτό που θυμάμαι πιο έντονα είναι στον δεύτερο γύρο να αρχίζει να με ενοχλεί ο τραυματισμός μου.

Πώς σου φάνηκε η διοργάνωση; Είχες παίξει και στην περσινή. Τί διαφορετικό είδες;

Στη διοργάνωση ήταν όλα τέλεια από τον κόσμο από τα παιχνίδια απ όλα!!Σε σχέση με πέρυσι σίγουρα ήταν πιο δυνατή!! Φανταστείτε στο Κomodo 3 τι θα γίνει.

Ανυπομονείς να ξαναπαίξεις; Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου;

Η αλήθεια είναι πως θέλω να παίζω συνέχεια και οι επόμενοι στόχοι μου είναι να κλείσω δυνατά παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός συνόρων!

Ποιους θες να ευχαριστήσεις για την επιτυχία σου και τί να περιμένουμε από εσένα;

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους που με βοηθάνε ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Επίσης να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μου Νίκο Κρητικό που με έχει έτοιμο για κάθε αγώνα μου!!Όσο για μένα θα δείτε πολλά στο μέλλον να το θυμάστε!!