Ο Βρετανός πυγμάχος Callum ( tfights: 27 , wins: 27 , KOs: 19 , losses:0 ) μάλλον πιστεύει πως θα κρατήσει τον τίτλο του  ως αήττητος  και δηλώνει σίγουρος ότι θα νικήσει τον Alvarez στις 19 Δεκεμβρίου στο Τέξας. Ο Calumm θα εκμεταλλευτεί σίγουρα την ευκαιρία που του δόθηκε ν’ αντιμετωπίσει τον Μεξικανό Πυγμάχο ( tfights: 56 , wins: 53 , KOs:36 , losses: 1 (by floyd mayweather) , draws 2). 

Αναφέρει ότι επέλεξε το λάθος άτομο να προκαλέσει να μπει στο ρινγκ και να διεκδικήσει τον τίτλο WBA Super World στα μεσαία κιλά. Μάλλον θα έπρεπε ο Canelo να παίζει τουλάχιστον μια κατηγρία κάτω όπου θα ήταν καλύτερος και δεν θα μπλεκόταν μαζί του.

Ο Canelo είναι “ελαφρύς” βαρέων – βαρών αθλητής και ίσως να έχει πρόβλημα με τον “βαρύτερο” Smith που θα πρέπει να καταφέρει να τον χειριστεί. Όμως εκείνος και η ομάδα του από την άλλη μεριά θα πρέπει να προλάβουν να φτάσουν στην κατηγορία κιλών μέσα στο χρονικό όριο που έχει απομείνει.

Σύντομα θα δούμε την μάχη των δυο πυγμάχων και θα λυθούν όλες οι απορίες για το ποιος πρέπει να βρίσκεται σε ποια κατηγορία….