Η κατάθλιψη είναι ένα συχνό φαινόμενο ειδικά στην εποχή μας, που επηρεάζει αρκετά τους νέους ανθρώπους.

Ο Christopher Huerta μεγαλώνοντας ένιωσε άγχος και κατάθλιψη και έτσι στράφηκε στο φαγητό. Στην κατάθλιψη συνέβαλε το διαζύγιο των γονιών του που δεν κατάφερε να το διαχειριστεί. Έβρισκε παρηγοριά στα τρόφιμα..

Μεγαλώνοντας ο Chris συνάντησε κι άλλες δυσκολίες όταν πέθανε ο αγαπημένος του θείος και ένας φίλος του. Τότε ξεκίνησε να χειροτερεύει η κατάσταση του με το φαγητό, παίρνοντας τα περισσότερα κιλά. Με ύψος 1,80 ο Huerta έφτασε να ζυγίζει 173 κιλά μέχρι που αποφάσισε τον Μαΐο του 2016 να δραστηριοποιηθεί.

Στην προσπάθεια του αυτή τον βοήθησε ο φίλος του Έκτορας ο οποίος απολάμβανε την γυμναστική και την σωστή διατροφή. Στην αρχή του φαινόταν απίθανο να καταφέρει να χάσει όλα αυτά τα κιλά. Στην συνέχεια πήγε σε έναν αγώνα basket και είδε τον Kobe Bryant και σκέφτηκε όλα όσα έχει πετύχει εκείνος και αυτό ήταν που τον ενέπνευσε..

Ο Christopher Huerta  σήμερα λέει πως είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του!

Αυτός είναι ένας λόγος ώστε να παραδειγματιστούμε και να θυμόμαστε πάντα πως η ψυχολογίας μας είναι αυτή που επηρεάζει τα πάντα πάνω μας και δεν πρέπει να την αφήνουμε “αδούλευτη” . Είναι στο χέρι μας να καταφέρουμε τα πάντα αρκεί να μην σταματήσουμε την προσπάθεια.