Ο διεθνής πυγμάχος, Αλέξανδρος Τσανικίδης, μετά από μία σειρά τραυματισμών έμεινε εκτός από το προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Παρισιού, όπου θα διεκδικηθούν τα τελευταία εισιτήρια.

Ο Τσανικίδης απείχε μόλις μία νίκη μακριά από το Ολυμπιακό εισιτήριο στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου και ήταν ένας από τους πυγμάχους που έδειχνε πως θα καταφέρει να περάσει.

Ωστόσο, ένας τραυματισμός στη μέση τον άφησε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων καθώς απαιτεί για την αντιμετώπιση του χειρουργική επέμβαση.

Δείχνοντας από τί κράμα είναι φτιαγμένος ανακοίνωσε στα social media πως δεν τον λυγίζει τίποτα και θα επανέλθει πιο δυνατός από ποτέ.

Συγκεκριμένα ο νεαρός πυγμάχος έγραψε:

“Δυστυχώς έπειτα από μια μάχη 3 μηνών όπου έκανα τα πάντα για να αποφύγω το χειρουργείο δεν κατάφερα να επανέλθω, την Παρασκευή θα μεταβώ σε χειρουργική επέμβαση στην μέση μου το 9ο στη σειρά, με αυτόν το τρόπο χάνω τα προλυμπιακα και τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Μα δεν το βάζω κάτω…

Έπειτα με περιμένουν 3 μήνες αποκατάστασης ώστε να επανέλθω και να διεκδικήσω τις επόμενες ευκαιρίες. Έχω ξαναπεράσει αυτή την διαδικασία και απλά θα επιστρέψω πιο δυνατός από πότε!

Θέλω να ευχαριστώ τον κόσμο και κάποιους σημαντικούς ανθρώπους που έχω στην ζωή μου που με στηρίζουν και είναι πάντα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και παρακολουθουν την καριέρα μου.

Όσοι γνωρίζουν ξέρουν από που ξεκίνησα τι πέρασα και που έφτασα !!

Το μόνο που έχω να πω

I WILL BE BACK !!!!”