Μετά τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα ενάντια σε έναν αντίπαλο με πανευρωπαϊκά και παγκόσμια μετάλλια στη WAKO, τον Dusan Radovic, το topranknews επικοινώνησε με το Γιάννη Σελαλμαζίδη για κάποιες δηλώσεις σχετικά με το μεγάλο αυτό event.

Αναλυτικότερα ο αθλητής των FIGHTERS Athanasopoulos δήλωσε:

Για την προετοιμασία του:

Είχα κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία γεγονός το οποίο οφείλω στους Δασκάλους μου Αθανασόπουλο Κωνσταντίνο, Καραδήμα Αντώνη, Πύργο Δημήτρη και Πύργο Μιχάλη, οι οποίοι φρόντισαν να είμαι πανέτοιμος τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά γα ένα τόσο σημαντικό event. 

Για τον αγώνα του:

Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας. Μόλις χτύπησε το καμπανάκι μπήκαμε και οι δύο αποφασισμένοι για τη νίκη και δεν κάναμε πίσω μέχρι να τελειώσει και ο τρίτος γύρος. Προσφέραμε πολύ εντυπωσιακό θέαμα γεγονός που οφείλεται τόσο στη θέληση μου για υψηλή απόδοση όσο και στην ποιότητα του αντιπάλου. 

Για τη διοργάνωση:

Αγωνιστήκαμε σε ένα πολύ σπουδαίο event υπό την αιγίδα της WAKO Pro στη Jagodina της Σερβίας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ θερμή, καθώς είχε 5.000 άτομα εντός του σταδίου. Αξιοσημείωτη είναι η φιλοξενία και ο σεβασμός που μας έδειξε ο σέρβικος λαός από την πρώτη μέρα επιβεβαιώνοντας την αδελφικότητα μεταξύ Ελλήνων και Σέρβων.

Κλείνοντας δήλωσε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Δασκάλους μου που με βοηθάνε καθημερινά να ξεπερνάω τον εαυτό μου και μαζί βάζουμε και πετυχαίνουμε συνεχώς όλο και πιο υψηλούς στόχους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μεγάλη μου οικογένεια, τους FIGHTERS Athanasopoulos, στους φίλους και συγγενείς μου που ήταν σαν να είναι δίπλα μου σε όλο το ταξίδι, αλλά και σε όλη την ελληνική αποστολή, Δασκάλους και αθλητές, για την βοήθεια τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και όχι μόνο. Αυτό ήταν μόνο η αρχή…να περιμένετε εκρηκτική συνέχεια.