Ο ιρλανδός superstar φαίνεται να έχει αγανακτήσει με το UFC και με την παράτηση του κλεισίματος κάποιου αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα ο Notorious δήλωσε:

«Το παιχνίδι δεν με ενθουσιάζει πλέον.

Όλο αυτό το περίμενε και να μην συμβαίνει τίποτα. Περνάω από επιλογές αντιπάλων και δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή. Τίποτα που να με ενθουσιάζει.

Θα έπρεπε να προχωράνε το πράγμα. Γιατί σπρώχνουν το ‘Khabib vs Gaethje’ τόσο πίσω τον Σεπτέμβριο; Ξέρετε τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο; Κάτι άλλο θα προκύψει τον Σεπτέμβριο και το ματς δεν θα γίνει.

Πρότεινα ένα σχέδιο και μια μέθοδο που ήταν η σωστή για να προχωρήσει η διαδικασία. Αλλά πάντα είτε δεν το δέχονται, είτε το αναβάλλουν συνεχώς. Ότι και να πω πάνε από την αντίθετη μεριά μόνο και μόνο για να δείξουν την δύναμή τους.

Θα έπρεπε απλά να είχαν προχωρήσει τον αγώνα ανάμεσα σε εμένα και τον Justin για την interim ζώνη και κάπως έτσι να ρολάρουμε.

Είχα τους στόχους μου, τα σχέδιά μου, την σεζόν μου. Τα είχα όλα απλωμένα μπροστά μου. Προφανώς γίνεται ένας χαμός στον κόσμο σήμερα. Έχουν διαλυθεί τα πάντα.

Θέλουν να με κάνουν να ανεβοκατεβαίνω κιλά και να μου προσφέρουν ηλίθιους αγώνες. Δεν μου καίγεται καρφί.

Το έχω ξεπεράσει αυτό το σημείο. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο.

Και όταν ήρθε στο προσκήνιο το ματς με τον Anderson Silva, τότε ήταν που τρελάθηκα και γούσταρα να το κάνω.

Αλλά μετά όλοι είπαν είναι γερασμένος και έχει ξεπεραστεί. Και εγώ δεν καταλάβαινα τι μου λένε. Τι εννοείτε; Δεν αξίζει ένα ματς απέναντι σε κάποιον που έπαιζε στην light heavyweight κατηγορία και που θεωρείται ο κορυφαίος στα middleweights ; Και που ακόμα στα μάτια μου είναι ο καλύτερος όλων των εποχών;

Δεν ξέρω. Είναι τρελό. Έκοβα στα 155 pounds και μετά επειδή ζήτησα για τα 155, ήθελαν να επιδείξουν δύναμη και να με ποδοπατήσουν. Δεν γνωρίζω γιατί το κάνουν αυτό. Αλλά μου το πήρανε και με πάνε τώρα προς τα πίσω.

Mετά σκέφτομαι πως δεν θέλω να κόψω κιλά εάν είναι να παίξω στα 170. Πρέπει να είμαι προσεχτικός εδώ. Το σώμα μου πρέπει να είναι στο σωστό σημείο για το βάρος μου κάθε φορά. Και μετά η συζήτηση για ματς στα 176 pounds με τον Silva….Όχι , τελείωσε φίλε.

Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, όμως για την ώρα, για το άμεσο μέλλον, το 2020, σας εύχομαι τα καλύτερα.»