Ο διεκδικητής του τίτλου ζώνης WBO, Oleksandr Usyk ζητά από τον μάνατζερ Eddie Hearn περισσότερα χρήματα για τον αγώνα με τον Antony Joshua. Ακόμα δεν είναι σίγουρο το αν ο Usyk (18-0, 13 KOs) θα προκαλέσει τον Αύγουστο τον πρωταθλητή βαρέων βαρών IBF / WBA / WBO Joshua.

Ο Ολυμπιονίκης του 2012 Usyk περίμενε με αρκετή υπομονή να είναι ο επίσημος διεκδικητής της ζώνης WBO για περίπου δυο χρόνια. Από την άλλη μεριά έχουμε στην ίδια κατηγορία και τον  Tyson Fury ο οποίος έχει στην διάθεση του μόλις λίγες ημέρες μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να αποφασίσει το αν θα παίξει με τον Deontay Wilder (42-1-1, 41 KOs) και έπειτα να προχωρήσει με τον Joshua στις 14 Αυγούστου στον αγώνα που έχει προγραμματιστεί.  Αναμένουμε σύμφωνα με τα όσα ακούγονται να δούμε στις 24 Ιουλίου τον αγώνα  του Tyson Με τον Wilder.

Αυτά συμβαίνουν στο παρασκήνιο των ματσαρισμάτων για τον κάτοχο του WBO τίτλου, πάμε όμως παρακάτω να δούμε τα όσα δήλωσε ο Usyk για τον πιθανό αγώνα του με τον Joshua.

#usyk

Έντι, θέλω χρήματα, περισσότερα χρήματα, 

Η διαιτησία πήρε την απόφαση ότι ο Fury πρέπει να αντιμετωπίσει τον Wilder για τρίτη φορά, γεγονός που μας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο, μετά από δύο χρόνια προσδοκιών και αναμονής!

#alexkrassyuk

Ήταν τεκμήριο ότι αυτός ο αγώνας [Joshua εναντίον Fury] δεν θα συνέβαινε πριν ο Usyk αγωνιστεί στην AJ. Ο πιθανός αγώνας μεταξύ της AJ και του Usyk θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί έως το τέλος του καλοκαιριού και πιθανώς τον Ιούλιο, ο Fury θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον Wilder.

Ο χρόνος λοιπόν τρέχει πολύ γρήγορα. Έχω έρθει σε επαφή με τον Eddie Hearn τις τελευταίες επτά ημέρες και μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Μου έστειλε μήνυμα σήμερα, λέγοντας ότι, «Ας μιλήσουμε σε μια ώρα, γιατί πιθανότατα να έχουμε έναν αγώνα…» . 

Δείτε παρακάτω highlights από τα καλύτερα ματς του Oleksandr Usyk: