Έντονο θα είναι το ελληνικό χρώμα στη διαιτησία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Kickboxing στην Ιταλία.

Ένας από τους Έλληνες διαιτητές που θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο event είναι και ο Διονύσης Φιλιππόπουλος, μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΠΟΚ και υπεύθυνος διαιτησίας στα στιλ του ρινγκ, ο οποίος μίλησε στο topranknews.gr .

«Ασχολούμαι με τον χώρο της διαιτησίας σε πυγμαχία και kickboxing εδώ και περίπου 15 χρόνια ενώ τα τελευταία έτη είμαι μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΠΟΚ.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι διεθνείς διαιτητές και μέλη της επιτροπής διαιτησίας της ΠΟΚ, Διονύσης Φιλιππόπουλος, Θοδωρής Θεοδωρακάκος, Ελευθερία Παναγοπούλου όπως και οι Βάλια Νίκου, Θωμαής Κανάκη και Μιμή Ροδοπούλου», ανέφερε –αρχικά- και συνεχίζει:

«Κάθε χρόνο ταξιδεύω για να δώσω το “παρών” στα παγκόσμια, στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στα Κύπελλα της WAKO, με σκοπό την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον χώρο της διαιτησίας. Η διοργάνωση του Παγκοσμίου Kickboxing θα είναι ιδιαίτερη για την ελληνική αποστολή καθώς θα είναι η μεγαλύτερη αποστολή ελληνικής ομάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Συνολικά 152 άτομα θα συμμετέχουν στην αποστολή», ανέφερε και κατέληξε…:

«Για τη φετινή μου συμμετοχή θέλω πολύ να ευχαριστήσω δημόσια τον κύριο και την κύρια Παλατσίδη και την εταιρία τους Palatsidis Cranes για την πολλή σημαντική οικονομική στήριξη καλύπτοντας τε έξοδα του ταξιδιού. Είναι πολύ σημαντικό στην τόσο δύσκολη εποχή που ζούμε να υπάρχουν άνθρωποι να στηρίζουν τις Εθνικές ομάδες».