Πανευτυχής για την εμπειρία που απέκτησε αλλά και την επιτυχία του επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο χάλκινος Μεσογειονίκης Δημήτρης Τσεκερίδης

Ο Τσεκερίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία στα 87κ. της ελληνορωμαϊκής στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα και στις πρώτες δηλώσεις του είπε:

«Ηταν μία πολύ ωραία διοργάνωση, με υψηλό ανταγωνισμό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα και κατέκτησα το χάλκινο μετάλλιο. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα το κάτι παραπάνω, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Αυτό το μετάλλιο θα μου δώσει κίνητρο για να συνεχίσω και να δουλέψω σκληρά για το υπόλοιπο και πιο δύσκολο κομμάτι της χρονιάς» τόνισε αρχικά ο Τσεκερίδης και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και θείο μου Παναγιώτη Χεριστανίδη, την οικογένειά μου που με στηρίζει, την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ και φυσικά την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης που ξεκινάει μια καινούρια προσπάθεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Είναι φανερό πλέον ότι οι Ελληνες παλαιστές είναι πιο ανταγωνιστικοί. Ομαδικά και ατομικά γίνεται μεγαλύτερη προσπάθεια γι αυτό έρχονται και οι διακρίσεις σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουν Έλληνες παλαιστές».