Ο Antony Joshua το περασμένο Σάββατο δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ότι θέλει να αντιμετωπίσει τον Tyson Fury. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του μετά από το ματς ρωτήθηκε αν έχει σκοπό να μπει στο ρινγκ με τον Fury και δείχνοντας να έρχεται σε δύσκολη θέση “έριξε το μπαλάκι” στον Eddie Hern.

Κάποιος που άκουγε τον Joshua να διστάζει να αναφέρει τον Fury θα έλεγε ότι ίσως δεν νιώθει ακόμα έτοιμος γι’ αυτό το ματς ή πως υπάρχει κάποιο άλλο πλάνο για το μανατζάρισμά του. Το σίγουρο είναι ότι ο Joshua κρατάει ως τώρα κρυφό το αγωνιστικό του πλάνο από την δημοσιότητα.

“Σεβασμός στον Tyson Fury, είναι πολύ ταλαντούχος, έχει πολλούς θαυμαστές και θα κάνουμε ένα ένα ωραίο ματς όταν έρθει η ώρα.” Αυτά ήταν τα μόνα λόγια του Joshua που ακούμπησαν τον Fury κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του.

Παρ’ όλα αυτά οι funs του μποξ φαίνεται να ήθελαν να δουν τον Joshua να προκαλεί τον Fury επιτόπου μετά το ματς με σκοπό να δουν σύντομα το παιχνίδι να γίνεται!! Από την πλευρά του πάλι ο Fury δείχνει απογοητευμένος με τον βαρέων βαρών πρωταθλητή που δεν είπε κουβέντα για το όνομά του και δήλωσε πως ο Joshua ζει μόνο για την τηλεόραση και δεν καταλαβαίνει γιατί ενώ ζει για να προκαλεί, δεν τόλμησε καν να τον αναφέρει..!!

“Θέλω τον Joshua για επόμενο ματς και θα τον βγάλω με ΚΟ μέσα σε 3 γύρους” είπε ο Fury και αυτή ήταν μάλλον η πρόκληση του για τον Joshua.

Η αλήθεια είναι πως ίσως ο Joshua να χρειάζεται άλλο ένα ματς ακόμα πριν βρεθεί αντιμέτωπος με τον Fury μιας και είχαν περάσει σχεδόν 12 μήνες από τότε που αντιμετώπισε τον Andy Ruiz jr στην Σαουδική Αραβία. Πολλοί είναι που αμφισβητούν την ανοδική πορεία του πρωταθλητή, αφού υποστηρίζουν πως ενώ έκανε τα πάντα για να έχει έναν εύκολο αγώνα και επέλεξε τον Pulev κατάφερε να κάνει το ματς δύσκολο και δεν ήταν καν όσο επιθετικός ήταν σε άλλα προηγούμενα ματς.

Ίσως ο Joshua να έχει χάσει τον δρόμο του και την συγκέντρωσή του στην ουσία της προπόνησης και να κινείτε περισσότερο στους δρόμους των celebrities.. Σίγουρα θα πρέπει να φανεί αντάξιος του Fury και να κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία αν δεν θέλει να απογοητεύσει τους funs του και να κρατήσει ψηλά το όνομά του!