Πάει καιρός από το ματς Joanna vs Zhang και η  31χρονη Κινέζα Zhang Weili δεν έχει σταματήσει καθόλου τις προπονήσεις. Εν μέσω πανδημίας η Weili δεν πτοείται ανεβάζοντας συνέχεια Video των προπονήσεων της. Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην γκάμα των προπονήσεων της και στην σφαιρική γνώση και εμπειρία της η Weili έχει βάλει αρκετές προπονήσεις Kung Fu , Tai και BJJ και strength training.

Αυτή είναι μια μικρή γεύση των πολυποίκιλων προπονήσεών της:


Η τεράστια νίκη της απέναντι στην Jedrzejczyk μας μένει αξέχαστη τον Μάρτιο του 2020 στο UFC και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τον επόμενο αγώνα της. Πολλοί είναι οι funs και των δυο mmaer που θα ήθελαν να δουν ένα rematch, το οποίο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα αναδείξει την μοναδική πρωταθλήτρια στην Stawweight κατηγορία (52kg).

Τα βλέμματα είναι στραμμένα σε αυτό το rematch μιας και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τo τεράστιο αιμάτωμα της Joanna στο κεφάλι το οποίο και την άφησε για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός προπονήσεων..

Δείτε εδώ highlights από τον αγώνα Zhang vs Joanna:

Το σίγουρο είναι ότι σε έναν τόσο κοντινό αγώνα αξίζει το rematch. Η Joanna ήδη έχει μπει στην διαδικασία των προπονήσεων ωστόσο η Weili είναι αρκετά μακριά της σε φόρμα αυτή τη περίοδο….