Στην κορυφή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βρέθηκαν για συνεχόμενη φορά οι FIGΗTERS Athanasopoulos.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου για άλλη μία φορά απέδειξε πως είναι η κορυφαία στην Ελλάδα με μεγάλη διαφορά από τους δεύτερους.

Εξάλλου οι αριθμοί δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης…

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση τους:

Το τριήμερο 10 – 11 & 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών – Γυναικών, στο κλειστό στάδιο Κανήθου στην Χαλκίδα. Η ομάδα μας συμμετείχε με 55 αθλητές (106 συμμετοχές) σε αγώνες στα «δέντρα» και με 13 συμμετοχές σε μονούς αγώνες, με συμμετέχοντες τους μικρούς αθλητές ηλικίας 6-9 ετών. Ο συνολικός απολογισμός της ομάδας είναι 119 νίκες και 58 ήττες.

Με την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος οι Fighters Athanasopoulos είχαν απολογισμό 81 μετάλλια εκ των οποίων 43 χρυσά , 15 ασημένια και 23 χάλκιναγεγονός που ανέδειξε την ομάδα Πρωταθλήτρια για το 2021. Η ανάδειξη των φετινών Πρωταθλητών Ελλάδος ανέβασε τον συνολικό αριθμό στους 1300+, τους περισσότερους που έχει αναδείξει ομάδα ή σωματείο διαχρονικά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι αθλητές της ομάδας είχαν μείνει εκτός αγώνων για δυο χρόνια, λόγω της πανδημίας Covid – 19. Μέσα σε μια δύσκολη λοιπόν περίοδο προετοιμασίας (όπως και για τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν) το προπονητικό team – με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο κατάφερε ξανά, να διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή!

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση τους.