Η ζώνη του Champions Night για την κατηγορία στα -69 κατακτήθηκε από τον αθλητή Γιώργο Σετελίδη της ομάδας του Ιωάννη Μποτώνη,που επικράτησε του αθλητή Χρήστου Κίτσου.Και οι δύο αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτό το ματς,θερμά συγχαρητήρια!!!

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή Ioannis Botonis Mma :

Ήρθε η ώρα να πω όλη την αλήθεια….
Πριν 15 μέρες ο μαθητής μου Γιώργος Σετελίδης υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο δεξί γόνατο… Αν παρατηρήσετε τον αγώνα δεν κλωτσάει καθόλου, με το καλό του πόδι και κάποια λακτισματα που βγήκαν ηταν χαμηλής έντασης. Ήρθε η απογοήτευση… κλάματα… όμως κάπου εκεί έρχεται ο χρόνια τώρα καλός μου φίλος και γιατρός Δημήτρης Μπακιρτζής και φέρνουμε το γόνατο ενα 60/100 ώστε να αγωνιστούμε και να μην κρεμάσουμε την διοργάνωση αλλά και τον συναθλητη μας και αντίπαλο… Δημήτρης Μπακιρτζή μπορείς να με διαψεύσεις δημόσια αν θέλεις. 
Όμως τα καταφέραμε τελικά αγωνιστήκαμε με ψυχή.. . Μπράβο πιτ μπουλ μου… δεν ξέρω πόσοι μπορούν να αγωνιστούν με ένα πόδι και να κυνηγάνε όλο το παιχνίδι!!!!
Ευχαριστώ τον κόσμο μας όπου γέμισε την αρένα και ηταν δίπλα μας σε όλο αυτό. 
Ευχαριστώ τους χορηγούς μας Ilias Konomis#ζαντοελαστικη_κονομης_ηλιας# Olga Patsi 
#Anderson_Suplements# Ηλιας Σεβεν#Athlitiko_masaz_gr Vasilis Sakkakos
Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Αθανασόπουλο Κωνσταντίνο  και τον κύριο Dionisis Filippopoulos που μας έδωσαν την ευκαιρία και για την άρτια διοργάνωση!!!
Συγχαρητήρια και στον μικρό μου Πετρακο Σερεφογλου για την πρώτη του νίκη σε βραδιά!!! 
Πιο πολύ Ευχαριστώ τον Θεό….. Μας έδωσε δύναμη να τα καταφέρουμε!!!!!
THE REAL CHAMP IS HERE #Pit_Bull#