Όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και μεγαλύτερος ντόρος για τον αγώνα μεταξύ του Anthony Joshua εναντίον του Tyson Fury.

Ένας αγώνας ο οποίος δεν συζητιέται, κατά την άποψη μας κακώς, είναι αυτός μεταξύ των ηττημένων από τους δύο Πρωταθλητές. Του Deontay Wilder και του Andy Ruiz Jr.

Ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας θα μπορούσε να αποδειχθεί μεταξύ τους για πολλούς λόγους.

Αρχικά και οι δύο τους ανήκουν στους 10 καλύτερους πυγμάχους της heavyweight κατηγορίας και ήταν Πρωταθλητές αυτής με τον Wilder να έχει πολλές επιτυχημένες υπερασπίσεις του τίτλου.

Δεύτερον ο νικητής μεταξύ τους θα είναι ο επόμενος διεκδικητής των ζωνών από τον νικητή του Joshua vs Fury, δίνοντας την ευκαιρία για εξαιρετικά καλό έδαφος promotion συγκεντρώνοντας fans από όλο τον κόσμο με ανάλογα κέρδη.

Επίσης τα αγωνιστικά στυλ των παικτών είναι αυτά που φτιάχνουν αγώνες. Ο Ruiz έχει πολύ γρήγορα χέρια. Τόσο γρήγορα που ανάγκασαν τον Joshua να είναι ιδιαίτερα συντηρητικός στον δεύτερο αγώνα τους. Από την άλλη ο Wilder είναι ένας power puncher, ο οποίος όμως υστερεί σε πυγμαχική κατάρτιση και iq.

Τέλος και οι δύο τους χρειάζονται μία ευκαιρία να επανορθώσουν. Ο Ruiz πρέπει να δείξει πως μπορεί να αφοσιωθεί σε ένα training camp βελτιώνοντας την κάκιστη εικόνα φυσικής κατάστασης που έδειξε στο rematch ε τον AJ, ενώ ο Wilder μετά την ήττα του από τον “Gipsy King” ξεκίνησε να χρησιμοποιεί ένα σωρό δικαιολογίες που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν οι fans του box το σεβασμό που είχαν στο πρόσωπό του.