Ο πρωταθλητής ελαφρού βάρους του WBC Devin Haney (25-0, 15 KO) είναι αναστατωμένος γιατί δεν βρίσκει εύκολα επόμενο αγώνα. Σκοπός είναι η κατάκτηση της κορυφής στην κατηγορία lightweight. Ο Haney είχε ήδη δηλώσει απογοητευμένος που ο Ryan Garcia μετά την νίκη του επί του Luke Campbell δεν τον είχε επιλέξει για επόμενο ματς.

Ο Ryan βλέπει πλέον πάνω από τους παγκόσμιους τίτλους και τις ζώνες λόγω της δημοτικότητάς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

O Devin Haney σε συνέντευξή του με τον Max Kallerman:

” Μάλλον με φοβούνται! Έχω προσπαθήσει να παίξω και να κερδίσω όλους τους μεγάλους πυγμάχους, αρχικά καλώντας τους. Ήμουν ένα από τα πρώτα ονόματα που ζήτησαν τον Lomachenko, όταν ακόμα αυτός ήταν “μπαμπούλας” και κανείς δεν ήθελε να παίξει μαζί του. Τότε που ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης. Ήμουν ο μόνος που συνέχιζα να τον ζητάω.”

“Για εμένα, επειδή ο Teofimo νίκησε τον Lomachenko, ο οποίος είχε μαζέψει όλες τις ζώνες, ο Teofimo είναι ο ελαφρύς πρωταθλητής του κόσμου, είτε σου αρέσει είτε όχι . Πώς αισθάνεσαι γι ‘αυτό?” , είπε ο Max Kallerman.

“Δεν έχει ακόμα όλες τις ζώνες. Έχω ακόμα τον τίτλο του WBC , οπότε ο Teofimo δεν τις έχει όλες” είπε ο Haney 

“Θα πρέπει να βρεθείτε και οι πέντε καλύτεροι στην κατηγορία και να ξεκαθαρίσετε το ποιος είναι ο καλύτερος.” , είπε ο Kallerman

“Εννοείς και οι τέσσερις από εμάς.. Ο Loma έχασε, άρα είναι εκτός. Μένουμε οι τέσσερίς μας.” , είπε ο Haney.