Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής δύο βαρών Conor McGregor έμεινε έκπληκτος κατά την επιστροφή του στο UFC257 ,καθώς ο Dustin Poirier κέρδισε στο rematch τους στο δεύτερο μόλις γύρο με ΚΟ. Ο McGregor χθες το βράδυ βγήκε από τη συνταξιοδότηση για τρίτη φορά, για να αντιμετωπίσει τον 32χρονο Poirier στο Fight Island του Αμπού Ντάμπι. Παρόλο που ο Ιρλανδός κατάφερε να βγάλει τον πρώτο γύρο, ο Poirier εξαπέλυσε μια γροθιά για να σφραγίσει με ένα τεχνικό ΚΟ στο 2:32 του δεύτερου γύρου την απόλυτη κυριαρχία του.

Σε συνέντευξή του ο Conor McGregor:

“Είμαι δυσανεκτικός. Δεν μπορώ να χωνέψω την ήττα μου αυτή. Ένιωθα πιο δυνατός από αυτόν, αν και οι κλωτσιές του μπορώ να πω πως ήταν πολύ καλές. Τα πόδια μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ένιωθα λες και με χτυπούσε χαμηλά στα πόδια μου κάποιο ζώο, δεν ήμουν άνετος. Τι να πω.. δεν έχω καμία δικαιολογία. Ήταν μια φοβερή εμφάνιση του Dustin. Πρέπει να κάτσω να σκεφτώ όλα αυτά και να επιστρέψω ξανά. Χρειάζεται να παραμείνω περισσότερο ενεργός. Δεν θα ξεφύγει κανείς. Δεν θα παραμείνω ανενεργός αυτή τη φορά!”

Αν θυμηθούμε τον Σεπτέμβριο του 2014 ο Conor κατάφερε να βγάλει τον Dustin εκτός μάχης σε μόλις 106 δευτερόλεπτα. Έτσι ο Notorious κατάφερε να γίνει το πιο λαμπρό αστέρι στον χώρο του mma. Έγινε ο πρώτος παγκόσμιος πρωταθλητής δύο κατηγοριών, πριν αντιμετωπίσει τον Floyd MayWeather σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους αγώνες στην ιστορία του επαγγελματικού μποξ το 2017.

Ωστόσο, ο McGregor ήταν ανενεργός τα τελευταία χρόνια σχετικά με τον Dustin. Από τότε που έχασε από τον Khabib Nurmagomedov το 2018, είχε μόλις 40 δευτερόλεπτα στο οκτάγωνο, νικώντας τον Donald “Cowboy” Cerrone με φοβερό στυλ τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Ιρλανδός αστέρας θα πρέπει να δώσει περισσότερο χρόνο στην προπόνησή του, και στην αγωνιστική του πορεία μένοντας ενεργός με διάρκεια στον χώρο. Χθες το βράδυ φάνηκε ξεκάθαρα η αποχή και η μη εξοικείωση στο οκτάγωνο που έλειπε από τον McGregor! 

Δείτε παρακάτω highlights από το χθεσινό αγώνα του McGregor με τον Poirier 2 :