Το πεπόνι είναι αναμφίβολα ένα από τα φρούτα με τα οποία έχουμε συνδυάσει το καλοκαίρι μας. Γλυκό, νόστιμο και δροσιστικό αποτελεί ιδανικό σνακ για την παραλία, για δεκατιανό, απογευματινό ή όποτε εσύ επιθυμείς. Περιέχει μόλις 33 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια και είναι εξαιρετική επιλογή για όσες προσέχουν τη διατροφή τους.

Οι ισχυρές βιταμίνες A και C που περιέχει, είναι απαραίτητες για γερά, λαμπερά και υγιή μαλλιά και μόνο μία μερίδα περιέχει το 100% των συνιστώμενων ημερήσιων τιμών και των δύο στοιχείων. Η βιταμίνη Α (γνωστή και ως ρετινόλη), είναι απαραίτητη για την παραγωγή σμήγματος, που κρατά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά ενυδατωμένα και υγιή, ενώ η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την κατασκευή και συντήρηση του κολλαγόνου, που παρέχει δομή στο δέρμα και στα μαλλιά μας.

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις από το να δοκιμάσεις το πιο γλυκό και δροσερό φρούτο του καλοκαιριού, βοηθώντας ταυτόχρονα και την υγεία των μαλλιών σου. Μην ξεχνάς ότι μπορείς ακόμα και να δοκιμάσεις φρούτα όπως το πεπόνι σε στυλ smoothie!!