Το όνομά του είναι Ρίτσαρντ Τάουερς και έχει μια μοναδική σχέση με τους Γουάιλντερ και Φιούρι. Πρόκειται για έναν πυγμάχο που έχουν επιλέξει και οι δύο για να κάνουν προπονητικά σπάρινγκ μαζί του.

Έτσι έχοντας αγωνιστεί και με τους δύο, όπως και με πολλούς άλλους πυγμάχους παγκοσμίου επιπέδου ο Τάουερς κατέθεσε την άποψή του για το ποιος από τους δύο θα είναι ο νικητής.

«Έχω κάνει σπάρινγκ με κάθε έναν από τους πυγμάχους της μεγάλης κατηγορίας και όταν η κουβέντα φτάνει στη δύναμη του χτυπήματος τότε έχω να σας πω ότι ο Γουάιλντερ είναι μια κλάση μόνος του», τόνισε και συνέχισε:

«Κρατήστε αυτό για να καταλάβετε… Χτυπάει τέσσερις φορές πιο δυνατά από τον Βίταλι Κλίτσκο. Πέντε από τον Βλάντιμιρ, έξι από τον Τζόσουα και οκτώ από τον Φιούρι. Ο Ντιοντάι με χτύπησε με ένα καθαρό δεξί και σίγουρα δεν ένιωσα σε καμία περίπτωση το ίδιο όπως όταν με χτύπησε ο Τάισον, ο Φιούρι, ο Ποτέβκιν ή ο Βλάντιμιρ. Και άλλοι μου έχουν περάσει χτυπήματα αλλά κανείς όπως εκείνος. Επίσης ο Ντιοντάι είναι πολύ πιο γρήγορος από όσο πιστεύετε. Πιο ικανός από όσο πιστεύετε και ξέρει το πόσο και το πότε πρέπει να σε χτυπήσει», ανέφερε.