Ο Νίκος Γιδάκος εξέπληξε το μεγάλο κοινό του Καράτε και όχι μόνο, με ένα τρομερό ΚΟ στο Karate Combat εναντίον του Βραζιλιάνου Gilmarcos De Bastos Jr. Ο Βραζιλιάνος καρατέκα βρίσκεται στην διοργάνωση με ήδη μια ήττα από τον Andras Virag και για κακή του τύχη με αντίπαλο τον Νίκο “F16” Γιδάκο.

Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν τον αγώνα τους στο stare down ο Βραζιλιάνος καρατέκα ήταν αρκετά εριστικός απέναντι στον Έλληνα καρατέκα, ενώ ο Γιδάκος προερχόμενος από μια ήττα, ήταν ξεκάθαρα συγκεντρωμένος στην νίκη δίνοντας τον λόγο του πως θα “πληρώσει” για όσα συνέβησαν στο stare down.

Ο Νίκος Γιδάκος έδειξε τεράστια ψυχραιμία και προσήλωση στον στόχο του καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ ήταν φανέρα στημένος πυγμαχικά περισσότερο από τον προηγούμενο του αγώνα. Ξεκάθαρα απ’ την αρχή κυνηγούσε το ΚΟ με πίσω δεξί ντιρεκτ έξω από την γκάρντ, κάνοντας 2 με 3 απόπειρες για την κόντρα κατά την διάρκεια του αγώνα. Είδαμε ωραία καθαρά σημεία στον αγώνα με Low Kicks και Head Kicks (πχ. 2nd Rnd 2:24), καθώς στον δεύτερο γύρο στο 1:36 λεπτό ο Γιδάκος πέτυχε το κόντρα δεξί ντιρέκτ έξω από την γκάρντ του Βραζιλιάνου.

Πολύ ισχυρό χτύπημα το οποίο θα συζητηθεί σίγουρα για καιρό στο Karate Combat, ενώ ανοίγει τον δρόμο για τα καλύτερα ΚΟ της διοργάνωσης. Η “λακωνική” χαρά του Γιδάκου ως γνήσιος καρατέκα δεν μπορούσε να κρυφτεί.. αφού κατάφερε να φέρε το πρώτο καλύτερο ΚΟ της διοργάνωσης η οποία έχει αγαπηθεί τόσο πολύ και τόσο γρήγορα από όλο το μεγάλο κοινό του καράτε. Ο Γιδάκος ήρθε για να μείνει στο Karate Combat και εμείς αναμένουμε τον επόμενο του αγώνα.

Η νίκη αφιερώθηκε στο πατέρα του, αλλά και στο παιδί που περιμένει! Πολλά συγχαρητήρια στον κορυφαίο Έλληνα καρατέκα!

Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο του αγώνα του Νίκου Γιδάκου: